USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Lamborghini'den elektrikli modellerle ilgili şok açıklama!

Elektrikli Lamborghini modelleri için biraz daha mı bekleyeceğiz yoksa hiç görmeyecek miyiz? İşte konuyla ilgili detaylar...

Lamborghini'den elektrikli modellerle ilgili şok açıklama!
08-10-2024 16:48
Google News

Elektrikli ÖZETİ| otomobil trendi her geçen gün daha da artıyor. Ancak bununla birlikte Avrupa Birliği kurallarındaki hafifleme ve diğer markaların strateji değişimi elektrikli otomobiller konusundaki trendlerin de değişmesine yol açtı. Bu konuda stratejisi en çok merak edilen markalardan biriyse Lamborghini oldu. Spor otomotiv devinden en yakın zamanda bir elektrikli Lamborghini modeli bekleniyordu. Ancak markanın düşünceleri oldukça değişmiş görünüyor. İşte detaylar…

Elektrikli Lamborghini modelleri olmayacak: Sadece hibrit!

Bundan yaklaşık 5 yıl önce şu anda Volkswagen Grubu içerisinde yer alan İtalyan markası Lamborghini elektrikli ve hibrit teknolojiler hakkında bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamasında markanın tüm ürün gamının hibrit olacağı bildirilmişti. Devamında tüm ürün gamının hibrite geçmesiyle birlikte bir bakıma elektrikli otomobillere de “merhaba” denmek istendiği bildirilmişti.

Ancak marka son günlerde yaptığı açıklamalarda elektrikli otomobillerle arasında çok uzak mesafeler olduğunu bildirdi. Motor1 tarafından yapılan habere göre; markanın CTO'su Rouven Moh, tam elektrikli bir Lamborghini modeline sıcak bakmadıklarını bildirdi.

Yılların tartışması: Yokuş aşağı giderken vitesi boşa almak zararlı mı?

Yılların tartışması: Yokuş aşağı giderken vitesi boşa almak zararlı mı?

Birçok otomobil kullanıcısının merak ettiği soru: Yokuş aşağı giderken vitesi boşa almak zararlı mı? İşte detaylar...

Açıklamasının devamında elektrikli otomobil pazarındaki sıkıntıların ortada olduğunu, Lamborghini markasının sahip olduğu ürün gamından oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Ayrıca hibrit modeller sayesinde markanın geleceğinin de güvende olduğunu ekledi.

Elektrikli bir modelin gelecekte bir gün ürün gamında olacağını belirten Rouven Moh, bu otomobilin en başta marka DNA'sına uyum sağlaması gerektiğini ve bu sebeple sadece hızlanmakla ilgili bir otomobil olmayacağını dile getirdi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net sosyal medya hesaplarını ve YouTube kanalını takip edebilirsiniz…


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler

Amazon'un gece yarısı başlayan Prime Alışveriş Festivali'nde göze çarpan ve eminiz ki kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat var. Kampanya kapsamında indirimli markalar, vade farksız 12 aya varan taksit imkânı sunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu