USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Küçükçekmece'de park halindeki otomobil alev alev yandı!

Küçükçekmece’de park halinde olan bir otomobilden henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar çıkmaya başladı. Alevlerin yükseldiği otomobil yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Küçükçekmece'de park halindeki otomobil alev alev yandı!
11-09-2022 18:28
Google News

İstanbul ÖZETİ| Küçükçekmece’de gerçekleşen yangın, saat 15.00 sıralarında Sultan Murat Mahallesi Köprü sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde park halinde bulunan bir otomobilden henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otomobil söndürüldü. Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü.

ALEVLERİN YÜKSELDİĞİ ANLAR KAMERADA

Park halinde bulunan ve henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlerin yükseldiği otomobil ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, sokak üzerine yaşanan panik anları ve otomobilden yükselen alevler bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı

Yeni iddialara göre Qualcomm ve MediaTek'in yeni amiral gemisi çipleri Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek 9400, zamlı fiyatlardan çıkış yapabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu