USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Küçük Picasso'nun tablosu 290 bin euro'ya satıldı

Almanya'nın Bavyera eyaletinde yaşayan 'Küçük Picasso' lakaplı 3 yaşındaki Laurent Schwarz'ın yaptığı ilk tablo 290 bin euroya satıldı.

Küçük Picasso'nun tablosu 290 bin euro'ya satıldı
02-10-2024 10:18
Google News

Almanya'nın ÖZETİ| Bavyera eyaletinde yaşayan "Küçük Picasso" lakaplı 3 yaşındaki Laurent Schwarz, yaptığı tablolarla şaşırtıyor. Şimdiye kadar yaklaşık 30 renkli eseri koleksiyoncular tarafından satın alınan küçük Schwarz'ın tablolarından birine ABD'li bir koleksiyoner teklif yaptı.

ABD'li koleksiyoner, Schwarz'ın ilk eseri olan "The Fingers" için 290 bin euroluk (11 milyon TL) teklifte bulundu. Teklifin kabul edilmesiyle birlikte satış gerçekleşti.

Küçük Schwarz'ın annesi Lisa ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Oğlumuzun sanat yeteneğini geçen yıl İtalya'da tatil yaparken keşfettik. Evde de resim odasından çıkmıyor ve sabah uyanır uyanmaz boya ve fırça istiyordu. Onun için evde bir atölye bile kurduk. Şimdiye kadar satılan tabloların her biri 7-8 bin euro'ya satılmıştı. Oğlumuz için 18 yaşına kadar bir birikim hesabı oluşturduk. Oğlumun ilk eserini Instagram'da paylaştığımda New York'tan bir sanat eleştirmeni, onun inanılmaz bir yeteneğe sahip olduğunu söylemişti."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeterince Büyük Bir Deprem Tüm Dünyada Hissedilebilir mi?
Yeterince Büyük Bir Deprem Tüm Dünyada Hissedilebilir mi?

Hiç düşündünüz mü, öyle bir deprem olabilir mi ki dünyadaki herkes hissetsin?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu