USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kremlin duyurdu! Erdoğan ve Putin ne zaman görüşecek?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılacak görüşme en kısa zamanda yapılacak. Peskov, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Görüşmenin kesin olarak ne zaman ve nerede yapılacağını en kısa sürede sizlere bildireceğiz" dedi.

Kremlin duyurdu! Erdoğan ve Putin ne zaman görüşecek?
25-08-2023 17:07
Google News
Rusya ÖZETİ| Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılacak görüşme en kısa zamanda yapılacak. Peskov, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Görüşmenin kesin olarak ne zaman ve nerede yapılacağını en kısa sürede sizlere bildireceğiz" dedi.Abone ol

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmenin en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Günlük basın toplantısında konuşan Peskov, "Bu görüşmenin yakında yapılacağına dair bir anlayış mevcut. Fakat bu tür ziyaretlerin açıklamalarını partner ülkelerle genelde senkronize ediyoruz. Görüşmenin kesin olarak ne zaman ve nerede yapılacağını en kısa sürede sizlere bildireceğiz. Görüşme halihazırda çok yoğun şekilde hazırlanıyor" ifadelerini kullandı


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yalnızlığın Ciddi Bir Sorun Olduğunu Gösteren Araştırma
Yalnızlığın Ciddi Bir Sorun Olduğunu Gösteren Araştırma

Hiç koca bir kalabalığın içinde kendinizi yapayalnız hissettiğiniz oldu mu? Bu içerikte, göz ardı edilen fakat önemli bir sorun olan yalnızlığın, hayatlarımızda derin etkiler yaratan bir sorun olduğunu gösteren çarpıcı bir araştırmayı inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu