USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kredi kartı olmadan taksitli alışveriş

Finansal teknoloji şirketi Param, Boyner Grup’un sadakat programı ve mobil uygulaması Hopi’ye 100 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım yaptı. Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, bu ortaklık ile müşterilere kredi kartı olmadan taksitli alışveriş hizmeti sunmaya ba

Kredi kartı olmadan taksitli alışveriş
08-04-2023 04:17
Google News

İşbirliğinin ÖZETİ| lansmanında konuşan Boyner, krediye erişimi olmayan müşterileri hedeflediklerini belirterek “İlk kredi kartsız taksitli satışlara başladığımızda insanların düşen alım gücünü artıramayacağımız için ödemeyi taksitleştirerek alışverişi canlı tutmayı hedeflemiştik, başarılı olduk” dedi.

‘HERKES BİR ŞANSI HAK EDER’

İşbirliğinin ikinci aşamasında yatırım seçenekleri de sunulacağını söyleyen Boyner, “Enflasyonist bir ortamdayız. Gece yatarken 500 liranız varsa sabah 490 liranız kalabilir endişesi var. Bunun için bir sistem üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Ülkenin yaşadığı ekonomik bunalımı da değerlendiren Boyner, Türkiye insanının daha iyi yaşam kalitesine kavuşma savaşının sektör için çok önemli olduğunu belirtti.

Param Kurucu Ortağı Yalın Özcan ise taksitli ödemede kaybın yüzde 8’leri bulabileceğini ancak yüzde 2’de tutmayı hedeflediklerini belirtti. Özcan, “Bankacılık sistemi dışındaki öğrencileri, ev hanımlarını ve diğer grupları alışverişe çekmeye çalışıyoruz. Kredi notu ne olursa olsun herkes bir şansı hak eder” diye konuştu.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tanıtıma çok az kalmıştı: OPPO Find X8 ortaya çıktı!
Tanıtıma çok az kalmıştı: OPPO Find X8 ortaya çıktı!

OPPO Find X8 tanıtımına günler kala ortaya çıktı! İşte tasarımı ve özellikleri sızdırılan telefonun detayları...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu