USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS Lisans sonuçları açıklanma tarihi ne zaman?

KPSS Lisans sınavının gerçekleştirilmesinin ardından birçok aday heyecanla sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor ve internet üzerinde KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunu araştırıyor. Üniversite mezunlarının katılmış olduğu sınavın sonuçları bir?

KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS Lisans sonuçları açıklanma tarihi ne zaman?
20-10-2022 13:52
Google News

2022 ÖZETİ| KPSS Lisans sınavı geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen sınavın ardından sınava katılım sağlayan adaylar büyük bir heyecanla sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor. Bu nedenle KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, KPSS Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Lisans sonuçları açıklanma tarihi ne zaman?

KPSS LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 2022 KPSS Lisans sınavının sonuçları 21 Ekim tarihinde ÖSYM Başkanlığının resmi web sitesinde paylaşılacak. Adaylar bilgileri ile sistem üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 KPSS Ön Lisans sonuçları 3 Kasım 2022 günü ÖSYM'nin sonuç sayfası üzerinden açıklanacak. Adaylar sonuçara ÖSYM sonuç sayfası üzerinden TC kimlik no ve ÖSYM şifreleri ile veya ÖSYM'nin e-Devlet uzantısı üzerinden e-Devlet şifreleri ve TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak ulaşabilecekler.

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Sosyal medya kullanıcılarını hedef alan hackleme yöntemleri ve alınması gereken önlemler
Sosyal medya kullanıcılarını hedef alan hackleme yöntemleri ve alınması gereken önlemler

Her saniye ortalama 8,9 yeni kullanıcıyla, sosyal medyayı bilgisayar korsanları için birincil hedef haline getirdiğini belirten uzmanlar, kullanıcıların sosyal medya hesaplarını bilgisayar korsanlarından korumak için etkili yolları paylaştı

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu