USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konya'da hayvan bakımevindeki görüntüye soruşturma

Konya’da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da hayvan bakımevindeki görüntüye soruşturma
25-11-2022 09:13
Google News

Konya ÖZETİ| Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, "Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.” denildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, MÜDÜR GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada, olayı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu, ilgili müdürün de görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Medyada yayınlanan görüntülerle ilgili sorumlular hakkında yasal süreç başlatılmıştır. Konu hassasiyetle takip edilmektedir. pic.twitter.com/TbxQH5fgVD

— Konya Büyükşehir Belediyesi (@Konyabuyuksehir) November 25, 2022
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu