USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konya'da polis memurunun aracı kundaklandı

Konya'da Seydişehir ilçesinde polis memuru Hacı Kenger'in evinin önündeki park halindeki hafif ticari aracı ateşe verildi. Yandaki 2 araca da sıçrayan alevler, itfaiye tarafından söndürüldü

Konya'da polis memurunun aracı kundaklandı
20-10-2024 11:38
Google News

Olay, ÖZETİ| saat 03.30 sıralarında Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi Fatih Apartmanı’nın önünde meydana geldi. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hacı Kenger'in evinin önündeki 07 AVA 665 plakalı hafif ticari aracında yangın çıktı. Alevler kısa sürede yanındaki iki otomobile de sıçradı. Durumu fark eden komşuların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Kenger'e ait hafif ticari araç kullanılamaz hale gelirken, diğer iki otomobilde zarar oluştu. Polis, güvenlik kamera görüntülerini izlediğinde şapkalı bir kişinin elinde bidonla aracın yanından koşarak uzaklaştığını, ardından da yangının başladığını belirledi.

Ekipler, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HTC Evo 3D Neden Başarısız Oldu?
HTC Evo 3D Neden Başarısız Oldu?

Bir dönem teknoloji dünyasında 3D rüzgârlarının estiğini hatırlıyor musunuz? İşte HTC Evo 3D de tam olarak bu dönemde ortaya çıkmıştı. Peki o dönemin teknolojisine ayak uyduran bu akıllı telefon neden başarısız oldu dersiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu