USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konya Büyükşehir “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde kadın çiftçileri buluşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte şehir genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadın çiftçiler, “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde Konya merkezde bir araya geldi.

Konya Büyükşehir “Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nde kadın çiftçileri buluşturdu
15-10-2024 16:12
Google News

Büyükşehir ÖZETİ| Taş Bina’da Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile görüşen kadın çiftçiler şehir gezisine katılarak keyifli bir gün geçirdi.

“Dünya Kadın Çiftçiler Günü” dolayısıyla Konya genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan kadın çiftçiler, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

İlçelerden gelen kadın çiftçiler ilk olarak Büyükşehir Taş Bina’yı ziyaret ederek burada Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile bir araya geldi.
“Dünya Kadın Çiftçiler Günü”nün hayırlı olmasını dileyen Uzbaş, Konya’nın geçmişten itibaren tarımın başkenti konumunda olduğunu anımsatarak, “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak kadın kooperatiflerin kurulması ve gelişmesi konusuna destek oluyoruz. Tarımda birçok konuda verdiğimiz destekle kadın çiftçilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

KADIN ÇİFTÇİLER KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın çiftçiler de bu anlamlı günde Konya’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, tarıma ve hayvancılığa verdiği destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ettiler.

Görüşmenin ardından kadın çiftçiler Taş Bina içerisinde yer alan Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni gezdi. Kadın çiftçiler, Konya şehir turuna katılarak Tropikal Kelebekler Vadisi’ni de gezerek keyifli bir gün geçirdi.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HONOR X5b ve X5b Plus Duyuruldu: Fiyat ve Özellikleri
HONOR X5b ve X5b Plus Duyuruldu: Fiyat ve Özellikleri

HONOR, yeni bütçe dostu telefonları X5b ile X5b Plus'ı duyurdu. Telefonlar, ultra uygun fiyatları ile ilgi görmeyi başaracaklar gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu