USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kojima'nın Yeni Oyunu 'Overdose'dan Görüntüler Sızdırıldı

Hideo Kojima'nın üzerinde çalıştığı bir oyunla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gizemli kaynaklar, oyuna ait ekran görüntülerini sızdırdılar.

Kojima'nın Yeni Oyunu 'Overdose'dan Görüntüler Sızdırıldı
05-11-2022 20:01
Google News

Video ÖZETİ| oyun dünyasının popüler yapımcıları arasında yer alan Hideo Kojima ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kojima'nın üzerinde çalıştığı yeni oyunun sızdırıldığı iddia edildi. Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından servis edilen bir habere göre paylaşılan ekran görüntüleri, Kojima'nın üzerinde çalıştığı oyunda, Death Stranding'de de bulunan Mama'nın (Margaret Qualley) bulunduğunu gözler önüne seriyor.

İddialara göre Kojima'nın yeni oyunu "Overdose" olarak isimlendirilecek ve korku-gerilim türünde olacak. Aslına bakacak olursak bu bilgi yeni değil. Sektörün önemli sızıntı kaynaklarından Tom Henderson, bu bilgileri haziran ayında ortaya çıkarmıştı. Hatta oyun ile ilgili bazı görüntüler de ele geçirmişti. Bunun üzerine kendisiyle iletişime geçen Kojima Productions, görüntülerin ve oyunla ilgili makalenin kaldırılmasını talep etmişti.

Overdose'dan görüntüler yine internette dolaşmaya başladı

death stranding Margaret Qualley

*Margaret Qualley'in Death Stranding'deki görüntüsü.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18.0.1 Güncellemesi Yayımlandı: İşte Yenilikler
iOS 18.0.1 Güncellemesi Yayımlandı: İşte Yenilikler

Apple, iOS 18 için hazırladığı ilk güncelleme olan iOS 18.0.1'i yayımladı. Bu sürüm, iOS 18'de tespit edilen sorunlara odaklanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu