USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kimler Geldi Kimler Geçti'ye Tuan geliyor: Batuhan Bayar kadroda

Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin kadrosu, yeni bir isimle daha güçleniyor. Oyuncu Batuhan Bayar, dizinin ikinci sezonunda "Tuan" adlı bir yaşam koçunu canlandıracak.

Kimler Geldi Kimler Geçti'ye Tuan geliyor: Batuhan Bayar kadroda
06-08-2024 13:52
Google News
Netflix'in ÖZETİ| en sevilen dizilerinden biri olan "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin kadrosu, yeni bir isimle daha güçleniyor. Oyuncu Batuhan Bayar, dizinin ikinci sezonunda "Tuan" adlı bir yaşam koçunu canlandıracak.Abone ol

"Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı" dizisinde hayat verdiği 'Niko' karakteriyle bilinen Batuhan Bayar, Netflix'te yayınlanan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin kadrosuna katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Batuhan Bayar, dizinin 2. sezonunda 'Tuan' adlı yaşam koçuna hayat verecek. 'Tuan' karakteri, dizideki kahramanlardan biriyle aşk yaşayacak.

Bertan Başaran’ın yönettiği, senaryosunu ise Ece Yörenç'in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat ve Bade İşcil gibi isimler yer alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İşte Apple'ın Glowtime Etkinliğindeki Tüm Önemli Duyurular!
İşte Apple'ın Glowtime Etkinliğindeki Tüm Önemli Duyurular!

Apple'ın Glowtime etkinliği çok sayıda yeni cihaza ve yeni teknolojiye ev sahipliği yaptı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu