USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kim ne kadar oy alıyor? İşte istifa eden Fakıbaba'nın memleketinde yapılan son anket

AK Parti'den ve vekillikten istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Eşref Fakıbaba'nın memleketi Şanlıurfa'da yapılan son anketin sonucu kamuoyu ile paylaşıldı. AK Parti, 2018'deki seçimlere göre yüzde 9.6 oy kaybetmesine rağmen yüzde 43.1 ile birinci parti olmayı başardı. İkinci

Kim ne kadar oy alıyor? İşte istifa eden Fakıbaba'nın memleketinde yapılan son anket
26-10-2022 01:31
Google News

Eski ÖZETİ| Tarım Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, vekillikten ve partiden istifa ederek İyi Parti'ye katıldı. Fakıbaba, Partinin düşünceleriyle kendi düşüncelerinin uyuşmadığını belirten Fakıbaba'nın rozetini parti genel merkezinde İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı.

ŞANLIURFA'DAN SON ANKET

2023 seçimlere aylar kala araştırma şirketleri de harekete geçti. Son olarak ORC Araştırma tarafından 13-17 Ekim tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilen anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Son anket Fakıbaba'nın 'Adalet yok' dediği kentte yapıldı! Zirvedeki parti açık ara fark attı

AK PARTİ AÇIK ARA BİRİNCİ, OYU EN ÇOK ARTAN İSE İYİ PARTİ

Sonuçlara göre 2018'deki seçimleri göre oy oranı yüzde 9.6 düşen AK Parti, yüzde 43.1 ile listenin başında yer aldı. HDP ise yüzde 21.1 oranla ikinci sırada yer aldı. Oyunu en çok artıran parti ise İYİ Parti oldu. İYİ Parti, oyunu yüzde 7 artırarak yüzde 8.9'a ulaştı. CHP ise yüzde 4.3 artışla yüzde 8.2'ye sahip oldu.

Haberler.com - Politika Eşref Fakıbaba İYİ Parti AK Parti Politika Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu