USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanıyla ilgili AK Parti'den açıklama: SP için tarihi utançtır

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu, ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turan, "Tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’

Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanıyla ilgili AK Parti'den açıklama: SP için tarihi utançtır
07-03-2023 09:03
Google News
Altılı ÖZETİ| masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu, ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turan, "Tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır." dedi.Abone ol

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi'nde yapılan Altılı Masa toplantısı sonrası SP lideri Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin ortak adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kutladı.

Saadet Partisi'ne ise tepki gösteren Turan, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir. Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?

Su sesi duyunca tuvalet ihtiyacı gelmeyen kişi çok azdır. Özellikle uyku sırasında yapılan bu “eşek şakası” pek çok insanın uykularını bölmüş bile olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu