USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan 'silahlanma' tepkisi: 'Bunun bir bedeli var'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Şehir Hastanesi'nde görev başında öldürülen kardiyoloji uzmanı Ekrem Karakaya'nın ardından ruhsatlı ve ruhsatsız silahlanmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Bunun bir bedeli var dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'silahlanma' tepkisi: 'Bunun bir bedeli var'
07-07-2022 01:34
Google News

Konya ÖZETİ| Şehir Hastanesi'nde bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı görev başında katletti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıyı gerçekleştiren kişinin başka bir hastanede güvenlik görevlisi olduğunu, saldırganın da olayın ardından hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) görev başında yaşamını yitiren hekimin ardından tepki göstererek iş bırakacaklarını açıkladı.

Artan silahlanmaya dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bir hekim katledildi. Katil ruhsatlı silah taşıyordu belki ama ruhsatsız silahlarda da artış devasa. Silahlananlara şunu söyleyeyim; bunun bedeli var. Kanunlar bu ülkede çalıştığında, Teksas'ta yaşamadığınızı öğrenirsiniz. Lamı cimi yok, iktidarımızda bunun sonu hapistir."


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu