USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan 'Noel' mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Noel Yortusu dolayısıyla yayımladığı mesajda Tüm Hristiyan yurttaşlarımızın sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nı kutluyorum ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Noel' mesajı
25-12-2022 00:32
Google News

Cumhuriyet ÖZETİ| Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hristiyanlık inancına mensup yurttaşların 24 Aralık Noel yortuları dolayısıyla mesaj yayımladı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Tüm Hristiyan yurttaşlarımızın sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nı kutluyor; çoğulcu demokrasiyi temel alan bir anlayışla birlik, beraberlik ve huzur içinde bir arada yaşayacağımız günlere vesile olmasını diliyorum."

Tüm Hristiyan yurttaşlarımızın sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nı kutluyor; çoğulcu demokrasiyi temel alan bir anlayışla birlik, beraberlik ve huzur içinde bir arada yaşayacağımız günlere vesile olmasını diliyorum.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) December 24, 2022
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
TOGG, Çin'e mi satılıyor: Resmi açıklama geldi!
TOGG, Çin'e mi satılıyor: Resmi açıklama geldi!

Son günlerde iyice dillendirilmeye başlanan ve yerli ve milli otomobil TOGG cephesinde gelişen dedikodulara yanıt geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu