USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan LGS paylaşımı: 'Pahalı eğitim sistemine' vurgu yaptı

LGS sınavından sonra paylaşımda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bugün LGS sınavına giren bütün evlatlarımın başarılı sonuçlar almasını diliyorum dedi. Kılıçdaroğlu paylaşımında sorunlu ve pahalı eğitim sistemi vurgusu yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan LGS paylaşımı: 'Pahalı eğitim sistemine' vurgu yaptı
04-06-2023 17:03
Google News

Cumhuriyet ÖZETİ| Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınav sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"BU SORUNLU VE PAHALI EĞİTİM SİSTEMİNDE..."

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün LGS sınavına giren bütün evlatlarımın başarılı sonuçlar almasını diliyor, bu sorunlu ve pahalı eğitim sisteminde çocuklarına bir gelecek kurmak için sabah akşam çalışıp didinen anne babaları ve ailelerini sevgiyle selamlıyorum."

Bugün LGS sınavına giren bütün evlatlarımın başarılı sonuçlar almasını diliyor, bu sorunlu ve pahalı eğitim sisteminde çocuklarına bir gelecek kurmak için sabah akşam çalışıp didinen anne babaları ve ailelerini sevgiyle selamlıyorum.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) June 4, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu