USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu zorla getirilme kararına sert çıktı: Geri adım atarsam namerdim

Eski CHP Genel Başanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkındaki zorla getirilme kararıyla ilgili sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamasını 'Hodri Meydan' notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Geri adım atarsam namerdim" dedi. 

Kılıçdaroğlu zorla getirilme kararına sert çıktı: Geri adım atarsam namerdim
17-10-2024 08:12
Google News
Eski ÖZETİ| CHP Genel Başanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkındaki zorla getirilme kararıyla ilgili sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamasını 'Hodri Meydan' notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Geri adım atarsam namerdim" dedi. Abone ol

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'zorla getirilme' karar verdi.

Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal'ın açtığı hakaret davası kapsamında verildi.

Karara tepki gösteren Kılıçdaroğlu X platformundaki hesabından videolu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Tek bir CHP'liyi saray yargısına etmeyeceğiz. Ne beni ne de diğer yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız. Yargıya talimat vermeyi bırak. Derdin bense ben dimdik durmaya devam edeceğim." dedi.

Kılıçdaroğlu, sözlerini "Son nefesime kadar bu halk için mücadele etmekten geri adım atarsam namerdim hodri meydan" diyerek tamamladı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Beynimiz Acıyı Hissedemiyorsa Başımız Nasıl Ağrıyor?
Beynimiz Acıyı Hissedemiyorsa Başımız Nasıl Ağrıyor?

Acıyı, nosiseptör adı verilen sinir lifleri sayesinde hissedebiliyoruz ancak beynimizde bu liflerden yok. Şimdi bunu okuyunca "iyi de bunlardan beynimizde yoksa, başımız nasıl ağrıyor" gibisinden bir düşünceye kapıldıysanız doğru yerdesiniz. Çünkü bu yazımızda bu soruya ceva

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu