USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu için söylenen söz salonu coşturdu! O sırada İmamoğlu kameraya böyle yakalandı

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı Esenyurt Buluşması'na katıldı. Bozkurt'un Kılıçdaroğlu'nun neden cumhurbaşkanı olması gerektiğini anl

Kılıçdaroğlu için söylenen söz salonu coşturdu! O sırada İmamoğlu kameraya böyle yakalandı
08-01-2023 21:01
Google News

Cumhuriyet ÖZETİ| Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı "Esenyurt Buluşması"na katıldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN NEDEN ADAY OLMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTIEsenyurt Yeni Belediye Meydanı'nda düzenlenen buluşmada konuşan Bozkurt, Kılıçdaroğlu'nu överek neden cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini anlattı. Bozkurt, "Neden siz? Ben sizden daha çok Türkiye'yi bir arada tutacak başka bir kişi bilmiyorum. Kişisel hırslarından arınmış, ülkemizin geleceğini kendi geleceğinden daha fazla önceleyen başka kimse bilmiyorum. Devlet tecrübesi; SSK'da çalıştınız maliyede çalıştınız, CHP'yi yönettiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu'na gelen övgü sonrası İmamoğlu'nun CHP liderine attığı bakış dikkat çekti

"BENİM AKLIMA BAŞKA KİMSE GELMİYOR"Bozkurt, sözlerini "CHP'yi yönetmek bence dünyanın en büyük devletini yönetmekten daha zor. Benim aklıma başka kimse gelmiyor. Bu sözlerin sonunda, sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayı sizin Cumhurbaşkanı olmanız lazım" diyerek sürdürdü.

İMAMOĞLU'NUN ATTIĞI BAKIŞ DİKKATLERDEN KAÇMADIBu sözler salonda büyük coşkuya neden olurken, tüm partililer ayağa kalkarak sloganlar atmaya başladı. Bu sırada İmamoğlu'nun yanında oturan Kılıçdaroğlu'na attığı bakış dikkatlerden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu'na gelen övgü sonrası İmamoğlu'nun CHP liderine attığı bakış dikkat çekti

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Xbox Oyunları PlayStation'a Gelmeye Devam Edecek mi?
Xbox Oyunları PlayStation'a Gelmeye Devam Edecek mi?

Geçtiğimiz süreçte Xbox özel oyunlarını farklı konsollarda görmüştük. Şimdi ise geleceğe yönelik Microsoft CEO'sundan açıklamalar var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu