USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki itirafıyla Muharrem İnce'yi haklı çıkardı

Dün konuk olduğu canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle her

Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki itirafıyla Muharrem İnce'yi haklı çıkardı
10-06-2023 12:28
Google News

Millet ÖZETİ| İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ŞANLIURFA'NIN İLÇELERİNE GİREMEMİŞTİK"

Seçimi neden kaybettiğine ve genel başkanlık koltuğunu bırakıp bırakmayacağı sorularına yanıt verecen Kılıçdaroğlu, programın bir yerinde "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" itirafından bulundu.

MUHARREM İNCE'Yİ HAKLI ÇIKARDI

Kılıçdaroğlu bu çıkışıyla her fırsatta "CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı" diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi haklı çıkarmış oldu.

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe olgun.kiziltepe@haberler.com Haberler.com - Politika
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpekler Etrafı Siyah Beyaz mı Görüyor?
Köpekler Etrafı Siyah Beyaz mı Görüyor?

Birçok kez köpeklerin etrafı siyah beyaz gördüğünü duymuşuzdur. Bizim gibi renkleri ayırt edemediklerini duyunca üzüldüğümüz bile oluyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu