USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu açıkladı: Genel başkanlığa yeniden aday olacak mı?

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin olağanüstü tüzük kurultayını, genel başkan seçimli kurultaya çevirmek istediği iddialarına tepki verdi.

Kılıçdaroğlu açıkladı: Genel başkanlığa yeniden aday olacak mı?
12-08-2024 11:23
Google News
Eski ÖZETİ| CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin olağanüstü tüzük kurultayını, genel başkan seçimli kurultaya çevirmek istediği iddialarına tepki verdi.Abone ol

CHP'nin olağanüstü tüzük kurultayını, genel başkan seçimli kurultaya çevirmek istediği iddialarına tepki gösteren eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Genel başkanlığa aday olacak mısınız?" sorusuna da, "Delegeler derse ki 'Gelmen lazım arkadaş', görev verirlerse, yoksa ben ne yapacağım? Genel başkanlık zaten yaptım, zor bir görev. Genel başkanlığın hakkını vermek hele CHP'de çok kolay değil." cevabını verdi.

"Genel başkanlığa aday olacak mısınız?"

Ekol TV yayınına konuk olan ve "Genel başkanlığa aday olacak mısınız?" sorusuna da yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Ben parlamentoya girdiğimde genel başkan olma düşüncem yoktu, delegeler istediği için oldum. O dönemde de parti ve delegeler istediği için genel başkan oldum. Daha sonra da ben genel başkan olacağım ey delegeler bana imza verin demedim. Bugün de aynı düşüncedeyim.

Delegeler derse ki 'Gelmen lazım arkadaş', görev verirlerse, yoksa ben ne yapacağım? Genel başkanlık zaten yaptım, zor bir görev. Genel başkanlığın hakkını vermek hele CHP'de çok kolay değildir. 'Genel başkan ol', 'Genel başkan olacaksın', ben bu tartışmaların tamamen dışında kalmak istiyorum. Gereksiz o kadar haber, ben de bıktım gerçekten bıktım."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları
iPhone 16 Modellerinde Kullanılan A18 Çiplerin Özellikleri ve Farkları

Apple, iPhone 16 modellerinde tamamen yeni A18 işlemcileri kullandığını açıkladı. Peki yeni işlemciler nasıl özelliklerle geliyor? Geçen senekilere kıyasla ne kadar iyiler? Birbirleri arasındaki farklar neler? Tüm bu soruları yanıtlıyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu