USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? Kızılay Başkanı kimdir?

Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş depremi sonrası yaptığı yardımlar ve açıklamalarla dikkat çekti. Peki, Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? Kızılay Başkanı kimdir?

Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? Kızılay Başkanı kimdir?
14-02-2023 15:02
Google News

2004 ÖZETİ| yılında gönüllü olarak girdiği Türk Kızılay'da, 2015 yılında Genel Başkan Yardımcısı 2016 yılında Genel Başkan olarak seçilen Kerem Kınık kimdir? Kerem Kınık kaç yaşında, nereli? Kerem Kınık mesleği nedir? Kerem Kınık hayatı ve biyografisi nedir?

KEREM KINIK KİMDİR?

Kerem Kınık, 1970 yılında Malatya'da öğretmen bir anne ve babanın evladı olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatının tamamını İstanbul'da geçirdi. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde idarecilik yapan Kınık, İstanbul 10. dönem İl Genel Meclisinde meclis üyeliği ve Sağlık Komisyonu başkanlığı görevlerini yürüttü. Bu süre zarfında AER Avrupa Birliği Bölgeler Asamblesi Sağlık ve Sosyal Politikalar Komisyonu'nda İstanbul'u temsil etti. Ulusal ve uluslararası teknoloji firmalarında genel müdürlük görevi de yapan Kınık halen Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinde çalışmakta ve Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak Afet Tıbbı dersleri vermektedir.

İngilizce ve orta seviyede Arapça bilmektedir. Üç çocuk babası ve bir torun dedesi olan Kınık, Dt. Hatice Öztürk Kınık ile evlidir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Epic ile Google Arasındaki Davada Karar Açıklandı
Epic ile Google Arasındaki Davada Karar Açıklandı

Epic ile Apple davasında Epic'ten yana karar veren yargıç, Android'in de üçüncü parti mağazalara izin vermesi gerektiğine hükmetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu