USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kendi Avatarınızı Yapabileceğiniz Uygulamalar

Yapay zeka desteği ile eklediğiniz fotoğrafları bir anda harika birer sanat eserine dönüştüren; kendi avatarınızı dilediğiniz temada tasarlayabileceğiniz en başarılı uygulamaları derledik.

Kendi Avatarınızı Yapabileceğiniz Uygulamalar
12-12-2022 21:23
Google News

Son ÖZETİ| birkaç gündür sosyal medyada epey popüler bir akım var; yapay zekaya portre gibi fotoğraflarımızı çizdirmek! Adeta internetin bitki örtüsü haline gelen ve her biri gerçekten de bir sanat eseri gibi görünen bu fotoğraflar, haliyle büyük ilgi gördü.

2022 boyunca Dall-E, Midjourney, ChatGPT derken yapay zekanın ne kadar hızlı gelişip ulaşılabilir olduğunu tekrar tekrar gördük. Fotoğraflarımızla eşsiz avatarlarımızı oluşturabileceğimiz bu son trend de bunun en iyi örneklerinden oldu. Lensa isimli uygulama ile popüler olan bu fotoğraflar için tabii ki anında alternatifler de geldi. Biz de sizin için en kullanışlı Lensa alternatifi yapay zeka destekli uygulamaları derledik.

Öncelikle eğer Lensa'ya göz atmak isteyenler varsa, buradaki içeriğimizden detaylara göz atıp uygulamayı inceleyebilir;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları
Saçlarını Hayatlarında 1 Kez Kesen Huangluo Köyü Kadınları

Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’ndeki Huangluo Köyü’nde yaşayan kadınlar, saçlarıyla çok derin bir bağa sahip. Öyle ki bu köy, “Gerçek Hayattaki Rapunzeller” olarak tanınan kadınlarıyla ünlü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu