USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Hüseyin Baş' açıklaması: 'Liderler değerlendirsin'

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) önceki günkü toplantısında BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın altılı masaya dahil olması konusunun gündeme geldiği öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Hüseyin Baş' açıklaması: 'Liderler değerlendirsin'
02-11-2022 02:58
Google News

Toplantıda ÖZETİ| MYK üyelerinin, BTP masaya dahil olursa çalışmaların nasıl süreceğini sorduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun da konunun 14 Kasım’da liderler arasında ele alınacağını belirterek, “Masa bir değerlendirme yapsın, sonra konuşuruz” karşılığını verdiği belirtildi.

Bunun yanında Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretle ilgili bilgi paylaşan CHP kurmayları, CHP liderinin yine bilim insanlarıyla görüşeceğini, “Türkiye’nin yetişmiş insan gücünü kamuoyuna göstermek istediğini” ve Almanya’ya da bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra bu ay içerisinde “cumhuriyetin ikinci yüzyılına yönelik yeni bir ekonomi vizyonu” açıklayacağını aktardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Otomobil Markaları Otomobil Üretmeden Önce Ne Yapıyordu?
Otomobil Markaları Otomobil Üretmeden Önce Ne Yapıyordu?

Bugün bilinen birçok otomobil markası, alanında başarılarıyla tanınıyor. Ancak sektöre, otomobil endüstrisinden çok farklı noktalarda giriş yaptılar. Kimisi kahve makinesi, kimisi de bir dikiş makinesi…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu