USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açık provokasyon: Gelsin tutuklasınlar

7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası Hatay Havalimanı uçak pistinde oluşan yarıklar İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA tarafından tamir edilmeye devam ederken konuyla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken bir paylaşım geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açık provokasyon: Gelsin tutuklasınlar
08-02-2023 14:39
Google News

Türkiye'nin ÖZETİ| 10 ilinde büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası geniş yarıklar oluşan Hatay Havalimanında İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA çalışmalara başladı. Oluşan yarıklar nedeniyle tüm uçuşların durdurulmuştu.

İGA: ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA yapılan çalışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından İGA Ailesi olarak yaralarımızı sarmak için çalışıyoruz. Hatay Havalimanı'na ulaşan ekiplerimiz, deprem felaketi sonrasında kullanılamaz hale gelen pisti en kısa sürede tekrar hazır hale getirmek için onarım çalışmalarına başladı.

ABB DESTEK VERİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş hafriyat atıklarının temizlenmesinde yardım edildiğine ilişkin "Hatay Havalimanı'nın en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladık. Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor." paylaşımını yaptı.

KILIÇDAROĞLU: GELSİNLER TUTUKLASINLAR

İGA ve ABB'nin çalışmasını siyasi ranta dönüştüren CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar." sözleriyle yaptığı paylaşım tepki çekti..

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: BİLGİSİZ KILIÇDAROĞLU'NU KAALE ALMAYINIZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları hakkında sert tepki gösterdi.

Bakan Karaismailoğlu, Hatay Havalimanı için çalışmaların ilk andan itibaren başladığını ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye Resmî Para Birimini Bitcoin Yapsa Ne Olurdu?
Türkiye Resmî Para Birimini Bitcoin Yapsa Ne Olurdu?

El Salvador gibi ülkelerin resmî para birimi olarak Bitcoin’i benimsediğini biliyoruz. Peki ya Türkiye de aynısını yapsa hayatlarımızda neler değişirdi dersiniz? Haydi gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu