USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce görüşmesi başladı! Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaret ediyor. Kritik görüşme başladı... Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?.. Kılıçdaroğlu İnce'ye ne teklif edecek?..

Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce görüşmesi başladı! Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?
29-03-2023 19:13
Google News
CHP ÖZETİ| Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaret ediyor. Kritik görüşme başladı... Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?.. Kılıçdaroğlu İnce'ye ne teklif edecek?..Abone ol

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaret ediyor. Ziyaret sonrası ortak açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Muharrem İnce'ye kamuoyundan 'adaylıktan çekil' baskıları artarken, İnce de 'müzakereye açığım' demişti. Kılıçdaroğlu'nun bugünkü görüşmeye Milli Eğitim Bakanlığı teklifiyle gideceği iddia edilmişti. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu