USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu isyan etti: Sizi yok edeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in İstanbul’da yakalanmasına ilişkin, “Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördüklerini

Kemal Kılıçdaroğlu isyan etti: Sizi yok edeceğiz
06-11-2022 19:57
Google News

CHP ÖZETİ| Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in bugün İstanbul Sarıyer’de gözaltına alınmasını ve kaldığı villanın bahçesinde ceset aranmasını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, Türkçe ve Sırpça yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“GÖRDÜKLERİNİZ, DENİZDE SADECE BİR KUM TANESİ”

‘Kara para, sahibini getirir’ dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz, denizde sadece bir kum tanesi.

“KARTELLERE SESLENİYORUM; ŞEHİRLERİMİZİ TERK EDİN”

Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın, gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur.

Srpski karteli; napustite naše gradove! Ne zelimo vaši prljavi novac. Upozoravam vas, izgubicete glave. Nemamo ni jedno dete da vam zrtvujemo.
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu