USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kayserispor, sahasında Sivasspor'a 2-0 yenildi

Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor, sahasında Sivasspor'a 2-0 yenildi. Yiğidolar'a galibiyeti getiren golleri Radakovic attı.

Kayserispor, sahasında Sivasspor'a 2-0 yenildi
17-08-2024 22:08
Google News
Süper ÖZETİ| Lig'in 2. haftasında Kayserispor, sahasında Sivasspor'a 2-0 yenildi. Yiğidolar'a galibiyeti getiren golleri Radakovic attı.Abone ol

Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor, sahasında Sivasspor ile karşılaştı.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-1 Sivasspor kazandı. Maçta konuk takımın gollerini; 17 ve 50'inci dakikalarda Radakovic kaydetti. Kayserispor'un tek sayısı 14'üncü dakikada Cardoso'dan geldi.

Sivasspor'da 74'üncü dakikada Uğur Çiftçi ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından geçtiğimiz haftayı BAY geçen Kayserispor seyircisi önünde ilk maçında ilk yenilgisini aldı. Yeni sezona beraberlikle başlayan Sivasspor da zorlu deplasmanda ilk galibiyetini alarak 4 puana yükseldi.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Trabzon deplasmanına gitmesi gereken Kayserispor, Avrupa maçları nedeniyle bu maçın ertelenmesi nedeniyle gelecek hafta müsabakaya çıkmayacak. Sivasspor ise sahasında Eyüspor'u misafir edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Titan Denizaltının Patlamadan Önceki
Titan Denizaltının Patlamadan Önceki "Her Şey Yolunda" Mesajı

Titan denizaltısının patlamadan önce gönderdiği "her şey yolunda" mesajı ve trajedinin detayları hakkında şok edici bilgiler ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu