USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 Kaymakamlık sınav sonuçları açıklanma tarihi

16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmiş olan kaymakamlık sınavı ile birlikte sınava katılmakta olan birçok aday, sınavın adından Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunu merak etti ve araştırmaya başladı. Konuya dair merak edilen bir diğer soru ise Kaymakamlı

Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 Kaymakamlık sınav sonuçları açıklanma tarihi
16-10-2022 14:09
Google News

ÖZETİ| Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu, sınavın bugün gerçekleştirilmesi ile birlikte birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar heyecanla Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunu ve Kaymakamlık sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi? Sorusunu merak etmeye başladı. Birçok kişi konu hakkında araştırma yapıyor. Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunu sizler için yanıtladık. Peki, Kaymakamlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 Kaymakamlık sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

KAYMAKAMLIK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından resmi web sitesinde yayınlanmış takvim içerisinde bütün sınavların açıklanma tarihi yer alıyor fakat kaymakamlık sınav sonuçları için belirli bir sonuç tarihi belirtilmemiştir. 2021 Yılında gerçekleştirilen kaymakamlık sınavının sonuçları ise 04 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.00'da tarihinde duyurulmuştu. Buna göre geçtiğimiz senelere bakarak 2022 yılının sonuçları için bir tahmin yapmak mümkün.

Sonuçlar açıklandığında adaylar, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Opera'ya Yapay Zekâ Destekli Yeni Bir Özellik Geliyor
Opera'ya Yapay Zekâ Destekli Yeni Bir Özellik Geliyor

Opera'nın yapay zekâ aracı Aria, yakında komutlar ile tarayıcınız ve sekmeleriniz üzerinde işlemler yapabilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu