USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kayıp Rojin bulundu mu? Kadavra köpeği o bölgede tepki verdi

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için bekleyiş sürüyor. Ekipler arama çalışmalarını yoğunlaştırırken Kabaiş'in acılı ailesi kızlarından haber almak için gece gündüz Van Gölü sahilinde

Kayıp Rojin bulundu mu? Kadavra köpeği o bölgede tepki verdi
13-10-2024 08:27
Google News

Arkadaşlarına ÖZETİ| çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor. Daha önce sahilde cep telefonu, kulaklığı ve keki bulunan Kabaiş'i arama çalışmaları hem göl hem de kıyı bölgelerinde aralıksız sürüyor.



Sabah'ta yer alan habere göre, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri, su altı görüntüleme cihazından da yararlanarak gölün derinliklerini aramalarına devam ediyor.



Günlerdir haber alınamayan genç kızın arama çalışmaları Van başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde devam ediyor.

KADAVRA KÖPEĞİ O BÖLGEDE TEPKİ VERDİ!

Kampüs sahilindeki sazlıklar ile Bardakçı Mahallesi'ndeki metruk yapılar incelenirken, kadavra köpeği kampüs sahilinde tepki verdi. Tepkinin ardından bölgeye metal detektörü getirildi.

KAYIP ROJİN'DEN YENİ İZ...

Ekipler, bölgeyi dedektörle santim santim taradı. Bazı noktalarda kazı yapıldı ancak şu ana kadar Rojin'e ait herhangi bir iz bulunamadı. Çalışmalar sürüyor...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 4s Gen 2’yi Kullanacak İlk Telefon Hakkında Bilgiler Geldi
Snapdragon 4s Gen 2’yi Kullanacak İlk Telefon Hakkında Bilgiler Geldi

Yeni bir iddia, bütçe dostu telefonları bir üst seviyeye çıkaracak işlemci Snapdragon 4s Gen 2'yi ilk kez Xiaomi'nin kullanacağını öne sürdü. Bu telefonun çok yakında bizlerle buluşacağı da ifade edildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu