USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Karlo Muhar: Buraya tur atlamaya geldik

CFR Cluj’un futbolcusu Karlo Muhar, “Bu maç bizim için çok önemli. Sivasspor için de önemli bir karşılaşma. Bu maçı yendiğimiz taktirde gruptan çıkma şansımız var. Buraya her şeyimizi vermeye ve tur atlamaya geldik” dedi.

Karlo Muhar: Buraya tur atlamaya geldik
26-10-2022 20:22
Google News

Romanya ÖZETİ| temsilcisi CFR Cluj’da orta saha oyuncusu Karlo Muhar, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Sivasspor'la oynayacakları maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Muhar, “Bu maç bizim için çok önemli. Sivasspor için de önemli bir karşılaşma. Bu maçı yendiğimiz takdirde gruptan çıkma şansımız var. Buraya her şeyimizi vermeye ve tur atlamaya geldik. Bu maç çok yönlü bir maç olacak. Tur atlayıp Avrupa sahnesinde daha iyi işler yapma şansımız var. Bu maçı almaya geldik. İyi konsantre olmalıyız ki bu maçı kazanalım. Bu maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Watch Ultra, en çok önerilen akıllı saat seçildi
Galaxy Watch Ultra, en çok önerilen akıllı saat seçildi

Samsung Galaxy Watch Ultra, ABD'nin önde gelen tüketici dergilerinden Consumer Reports tarafından yapılan değerlendirmede, "Mükemmel" derecesiyle en çok önerilen akıllı saat seçildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu