USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Karamollaoğlu: Önümüzdeki seçim adeta bir referandumdur!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Önümüzdeki seçim normal bir seçim değil, adeta bir referandumdur!" dedi.

Karamollaoğlu: Önümüzdeki seçim adeta bir referandumdur!
13-10-2022 20:18
Google News

Saadet ÖZETİ| Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 18 Haziran 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Karamollaoğlu, "Önümüzdeki seçim normal bir seçim değil, adeta bir referandumdur!" dedi.

Temel Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Bu seçimin sorusu “2023’te kim Cumhurbaşkanı olacak?” sorusu değil, “2023’ten sonra nasıl bir Türkiye olacak” sorusudur. Bizler, bu seçimde “Kimi başkan olarak görmek istiyoruz” sorusundan ziyade, “Nasıl bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz” sorusunun cevabını vereceğiz.

-Bizler, bu seçimde “Kimi başkan olarak görmek istiyoruz” sorusundan ziyade, “Nasıl bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz” sorusunun cevabını vereceğiz.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 13, 2022

Bizler, bir kişiyi, bir partiyi, bir zümreyi iktidar yapmak için değil, israfın, rüşvetin, yolsuzluğun son bulduğu bir Türkiye’yi kurmak için mücadele ediyoruz. Partizanlığın ve yandaşlığın değil, ehliyet ve liyakatin esas alındığı bir sistemi kurmak için mücadele ediyoruz.

Bizler, şahıslarımızın ve partilerimizin değil, ülkemizin geleceği için çabalıyoruz. Şeffaf, düzgün ve denetlenebilir bir sistem inşa edilmediği sürece; Ahmet gitmiş, Mehmet gelmiş hiçbir önemi yoktur!

Biz Saadet Partisi olarak, isimleri değil sistemi değiştirmek için uğraşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da bu mücadelemize destek ve ortak olmaya davet ediyoruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Aynı Parfüm Neden Başkalarında Farklı Kokuyor?
Aynı Parfüm Neden Başkalarında Farklı Kokuyor?

Hiç favori parfümünüzü bir arkadaşınızda deneyip aynı parfümü kullandığınıza rağmen onun sizdeki gibi kokmadığını fark ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu