USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Karagümrük'ten Sakaryaspor'a farklı tarife!

Tüm Spor - Trendyol 1. Lig'de Sakaryaspor'u 4-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, üst üste 4. galibiyetini elde ederken, zirvenin de ortağı oldu.

Karagümrük'ten Sakaryaspor'a farklı tarife!
05-10-2024 22:27
Google News

Trendyol ÖZETİ| 1. Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaştığı Sakaryaspor'u 4-0 mağlup etti.

Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren goller Wesley, Camacho, Lamkel Ze ve Paoletti'den geldi.

Sezona puan kayıplarıyla başlayan ve ilk 4 haftada galibiyetle tanışamayan İstanbul ekibi, eylül ayı itibarıyla çıkışa geçti. Ligde sırasıyla MKE Ankaragücü, Şanlıurfaspor ve İstanbulspor ile oynadığı maçlarda sahadan 3 puanla ayrılan Fatih Karagümrük, bugün de Sakaryaspor karşısında galibiyete uzandı.

1. Lig'de 8 haftanın sonunda puanını 15'e yükselten Karagümrük zirvenin ortağı oldu. Üst üste 3. yenilgisini alan Sakaryaspor ise 7 puanda kaldı.

Fatih Karagümrük, milli maçlar için verilecek aranın ardından Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak, Sakaryaspor ise İstanbulspor'u konuk edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu