USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karadolap Spor Kulübü’nden 23 Nisan şenliği

Karadolap Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul Eyüp ilçesinde yer alan kulübün futbol sahasında şenlik düzenledi. Yapılan şenliğe çok sayıda yurttaş ve çocuk katıldı.

Karadolap Spor Kulübü’nden 23 Nisan şenliği
23-04-2023 17:08
Google News

Karadolap ÖZETİ| Spor Kulübü bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kulübün futbol sahasında çocuklar için şenlik düzenledi.

Kulübün yöneticileri tarafından hazırlanan etkinlikte çocuklar için çeşitli etkinlikler yapıldı, oyunlar oynandı.

Etkinliğin amacına ilişkin Cumhuriyet’e açıklamalarda bulunan Karadolap Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Işık Aktan, “Çocuk işçiliğinin, çocuk yaşta evlililiğin ve çocuğa şiddet ve istismarın bu kadar yoğun olduğu bir dönemde bu şenliğin çocukları mutlu etmesini istedik. Yaklaşık 350 kişilik öğrencinin bulunduğu spor okulumuzun yanı sıra çocukların farklı alanlarda gelişmesi adına bu sahayı çocuklar için açıp onlarla birlikte kutlamak istedik” dedi. Aktan ayrıca geçen sene de yaptıkları şenliği bu sene de yaparak geleneksel hale getirdiklerininin altını çizdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Girişimcileri globale taşıyan Mastercard Lighthouse nedir?
Girişimcileri globale taşıyan Mastercard Lighthouse nedir?

Mastercard 'ın sunduğu, fintech ekosistemini güçlendirmek için geliştirdiği Lighthouse Projesi nedir? İşte tüm ayrıntılar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu