USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kamu personeline servis hizmeti devam edecek mi? Memur-Sen'den açıklama

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu çalışanlarına müjdeli bir haber verdi. Tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmak istenen servis hizmetine devam edileceği açıklandı. Açıklamada, "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek."

Kamu personeline servis hizmeti devam edecek mi? Memur-Sen'den açıklama
14-10-2024 11:42
Google News
Memur-Sen ÖZETİ| Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu çalışanlarına müjdeli bir haber verdi. Tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmak istenen servis hizmetine devam edileceği açıklandı. Açıklamada, "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek." denildi.Abone ol

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılması planlanan personel servis hizmetine ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıyla kamuda servis hizmetine devam edileceğini belirtti.

Ali Yalçın açıklamasında şunları kaydetti:

"Memur-Sen olarak 3. Dönem Toplu Sözleşme'den itibaren elde ettiğimiz servis hizmeti kazanımımız, hukuksuz bir şekilde tasarruf tedbirleriyle engellenmiş ve bazı kamu kurum ve kuruluşunda uygulanmayarak personel mağdur edilmişti. Eylemlerimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile görüşmelerimiz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yaptığımız istişarelerimiz sonuç verdi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda servis hizmetine devam edileceği belirtilmiştir."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
WhatsApp Plus nedir ve nasıl indirilir?
WhatsApp Plus nedir ve nasıl indirilir?

WhatsApp Plus indir sorgusunu yaptıysanız en doğru adrestesiniz. İşte sizin için hazırladığuımız WhatsApp Plus nedir rehberi!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu