USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaldırım taşıyla süs köpeğini öldüren şahıs yakalandı

Şanlıurfa'da bir köpeğe işkence ederek ölümüne sebep olan kişi gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, Hayvanları Koruma Kanunu gereğince 7 bin 216 lira para cezası kesildi.

Kaldırım taşıyla süs köpeğini öldüren şahıs yakalandı
27-10-2024 20:12
Google News
Şanlıurfa'da ÖZETİ| bir köpeğe işkence ederek ölümüne sebep olan kişi gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, Hayvanları Koruma Kanunu gereğince 7 bin 216 lira para cezası kesildi.Abone ol

Şanlıurfa'da bir köpeği işkence ederek öldürdüğü tespit edilen kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Eyyübiye ilçesinin Yenice Mahallesi'nde bir köpeğin işkence edilerek öldürüldüğünün tespit edildiği bildirildi.

Köpeğe zarar vererek ölümüne sebep olan kişinin emniyet birimlerince tespit edilerek gözaltına alındığı ve hakkında adli işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince 7 bin 216 lira idari para cezası uygulanmıştır. Hayvanlara kötü davranılması, zarar verilmesi yasalara ve hayvan haklarına aykırı bir davranış olduğu gibi aynı zamanda insanlık dışı bir durumu ifade etmektedir. Bu tür davranışlar, ilgili birimlerimiz tarafından ivedi olarak tespit edilerek sorumlular hakkında gerekli yaptırımlar uygulanmaktadır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Savaş Uçaklarında Neden İşaret Fişeği Kullanılıyor?
Savaş Uçaklarında Neden İşaret Fişeği Kullanılıyor?

Savaş uçakları, yüksek teknolojileri ve olağanüstü hızlarıyla gökyüzünün hakimi gibi görünse de onları vurmak için kullanılan gelişmiş füze sistemleriyle savaşmak zorundalar. İşte bu noktada kullandıkları bir taktik var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu