USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kalacak mı gidecek mi? Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola kararını verdi

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın kulübüyle yeni sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Kalacak mı gidecek mi? Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola kararını verdi
22-11-2022 19:23
Google News

Premier ÖZETİ| Lig ekiplerinden Manchester City, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İspanyol teknik direktör Pep Guardiola ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

The Athletic'in haberine göre; İngiliz kulübü, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pep Guardiola'yı 2 yıl daha kulüpte tutmak için anlaşmaya vardı. Haberde, sözleşmenin henüz resmi olarak imzalanmadığı ancak tarafların prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

2016 yılında Manchester City'nin başına geçen Guardiola, yeni sözleşmesini tamamlaması halinde 2025 yılına kadar takımın başında kalmış olacak. Guardiola, şimdiye dek Manchester City'nin başında 4 kez Premier Lig şampiyonluğuna ulaşmayı başardı.

NE DEMİŞTİ?

Daha önce kendisine sözleşmesi hakkında sorulan sorulara cevap veren 51 yaşındaki teknik direktör, "Burada bir 7 yıl daha kalır mıyım diye soruyorsanız; sanmıyorum. Bir teknik direktör olarak burada sahip olduklarımı bulmak çok zor. Bu kadar uzun süre bir yerde teknik direktörlük yapabilmeniz için gerçekten iyi bir destek almanız gerekiyor. Tabii, iyi sonuçlar da size yardımcı oluyor. Futbol dünyasında insanlar çok kolay bir şekilde işlerinden olabiliyorlar" açıklamasını yapmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu