USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadıköy'de polisle arbede yaşayan 5 kişi serbest bırakıldı

Kadıköy'de yüksek sesle müzik dinleyen grup ile onları uyarmak için ikinci kez yanlarına gelen polis ekipleri arasında çıkan arbedede gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kadıköy'de polisle arbede yaşayan 5 kişi serbest bırakıldı
22-05-2023 21:38
Google News

Dün ÖZETİ| akşam saatlerinde Moda Sahili'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran ve kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle bir grup arasında arbede yaşandı. Olay bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye görüntüledi.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerde, bir kişinin polise yumruk attığı ve polis memurunun da grubu dağıtmak için havaya ateş ettiği görülüyor. Olayın ardından 5 kişi gözaltına alındı.

HEPSİ SERBEST

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Seyithan G., Barış G., Cahit K. ve İdris A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kadir G. ise bir ay ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Moda Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla günden güne eriyor: İşte beklenmedik gelişme!
Tesla günden güne eriyor: İşte beklenmedik gelişme!

Tesla cephesinde işler yolunda gitmemeye devam ediyor. Ünlü otomobil üreticisi, yönetim bazında bir deprem yaşamak üzere.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu