USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadıköy D-100 Karayolu'nda otomobil takla attı: 3 yaralı

Kadıköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu, ardından takla atarak ters döndü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kadıköy D-100 Karayolu'nda otomobil takla attı: 3 yaralı
29-01-2023 07:28
Google News

Kaza, ÖZETİ| saat 03.00 sıralarında Sahrayıcedid Mahallesi'nde D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Ankara istikametine ilerleyen E. Y.'nin kullandığı 34 EV 1635 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu, ardından takla atarak yolda ters döndü.

TRAFİK TAMAMEN DURDU

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, takla atan otomobilden kendi imkanları ile çıkan yaralı 3 kişiye olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafik tamamen durdu. Trafik akışı yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından trafik akışı tekrar normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu