USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jose Mourinho'nun kilit isimleri!

Tüm Spor - Fenerbahçe’nin Portekizli hocası, Amrabat, Tadic ve Szymanski’yi ilk 11'inin kilit isimleri olarak görüyor

Jose Mourinho'nun kilit isimleri!
08-10-2024 10:27
Google News

Sarı-lacivertli ÖZETİ| takımın ortaya koyduğu futbol ne taraftarı ne de teknik direktör Jose Mourinho'yu mutlu ediyor… Portekizli çalıştırıcı, milli arada farklı alternatifler üzerinde çalışacak ancak yeni 11'ini de 3 kilit ismi yazdıktan sonra oluşturacak. Tecrübeli hoca, Amrabat, Tadic ve Szymanski'yi şartlar ne olursa olsun kulübeye çekmeyecek.

AMRABAT: Transferin son günlerinde takıma katılan Faslı yıldız, artık takımın kilit ismi. Sakatlanmadığı sürece kulübeye çekilmeyecek. Mourinho, Amrabat'ı top kesmede ve atakları olgunlaştırmada çok değerli görüyor. Deneyimli ön libero savunma arkasına attığı uzun pasları da daha çok deneyecek.

TADİC: Serbest kanat oyuncusu rolünde oynuyor. Mourinho, futbolcusunun tekniğine güveniyor. Hem sağ kanat hem de sahte 9 oynadığı için birden fazla görevi yerine getirebiliyor.

SZYMANSKİ: Taraftar tepki gösterse de Portekizli hoca, Polonyalı oyuncusuna olan güvenini her fırsatta dile getiriyor. 10 numara pozisyonunda oynamayan Szymanski, sağ içte 8 numara olarak forma giyiyor. Mourinho'nun dediklerini yerine getiren yıldız oyuncu, hem savunmaya yardımıyla hem de orta sahada bağlantı oyunuyla sınıfı geçmiş durumda.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri

Yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak çevremiz için büyük önem taşıyor. Rüzgâr enerjisi elde etmek için kullanılan devasa rüzgâr türbinlerini şehir içinde kullanılabilir forma sokan bir tasarım ise şehirde yenilenebilir enerji elde etme konusuna yeni bir soluk getiriyo

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu