USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jose Mourinho'dan olay sözler! VAR, Szymanski, Alex...

Tüm Spor - Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Portekizli çalıştırıcı çarpıcı açıklamalara imza attı.

Jose Mourinho'dan olay sözler! VAR, Szymanski, Alex...
29-09-2024 22:13
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-lacivertli takım maçı 2-0 kazanmasını bildi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. 

Jose Mourinho açıklamasında kamera önüne koyduğu laptop için; "Ofsayt yoktu bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum. Bizim açımızdan temiz bir goldü." dedi. 

"SZYMANSKI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "Szymanski öyle bir oyuncu ki, katkı sağlamıyor gibi göründüğünde bile sıkı çalışıyor. Çok önemli bir oyuncu. 90 dakika baskıya katkıda bulunuyor. Derin koşular atıyor.  Bizim için her zaman önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı. 

VAR'A ELEŞTİRİ

Antalyaspor teknik direktörü Alex'ten övgüyle bahseden Mourinho, VAR yönetimini eleştirerek "Çalışmamız gereken çok şey var. Sabit bir mentaliteye oturmamız lazım. Bugün zor bir maç oynadık. Alex takımını çok iyi organize etmiş. Bizi savunma şekillerine çok iyi çalışmışlar. VAR için kolay bir maçtı. Bir çok kararı 5 saniyede verebildiler." açıklamasında bulundu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu