USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jesus: "Neden hep G.Saray önce oynuyor? Bunu anlamıyorum!"

Tüm Spor - Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın sürekli kendilerinden önce oynamasına anlam veremediğini söyledi.

Jesus:
16-04-2023 10:22
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Teknik Direktörü Jorge Jesus, MKE Ankaragücü'nü mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jesus, Galatasaray'ın her hafta maçlarını Fenerbahçe'den önce yapması durumunu anlamadığını belirtti.

"Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor"

Bunun oyuncular üzerinde olmasa da taraftarlar üzerinde baskı oluşturduğunu aktaran Jesus, "Galatasaray neden bizden önce oynuyor bunu bilmiyorum ve anlamıyorum. Zaten Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor. Oyuncular üzerinde bu durum baskı oluşturuyor mu bilmiyorum ama taraftarlar üzerinde olabilir. Bu da sahaya yansıyor demektir. Bunun saha içine etkisi var diyebiliriz. Biz 2 takım arasında bu durum dönüşümlü olsun isterdik. Neden lider hep ikinciden önce oynuyor bilmiyorum. İyi pişirilmiş bir durum olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu