USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Janet Yellen:' ABD enflasyonu kabul edilemez derecede yüksek'

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ABD enflasyonunun kabul edilemez derecede yüksek olduğunu aktardı. Biden hükümetinin önceliğinin enflasyonu düşürmek olduğunu açıkladı.

Janet Yellen:' ABD enflasyonu kabul edilemez derecede yüksek'
14-07-2022 12:16
Google News

Yellen ÖZETİ| Endonezya’daki G20 Maliye Bakanları toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Yellen bugünkü en büyük zorluğun Rusya olduğunu belirtirken savaşın negatif etkilerinin özellikle yüksek enerji fiyatları ve gıda güvenliği açısından tüm dünyada hissedildiğini söyledi.

Bloomberh HT'de yer alan habere göre, Yellen savaşın ekonomik ve insani sonuçlarının uluslararası toplum tarafından yakından izlenmesi gerektiğini kaydetti, Rusya’nın G20 toplantısında yeri olmadığını belirtti.

Yellen ayrıca ABD’de enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek olduğunu ve Joe Biden hükümeti için enflasyonu düşürmenin birinci öncelik olduğunu ifade etti. Yellen ayrıca hükümetin Fed’in fiyatları kontrol altına almak için attığı adımları desteklediğinin altını çizdi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu