USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

James Rodriguez için şimdi de Beşiktaş iddiası!

Tüm Spor - Yunanistan'da Olimpiakos forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kolombiyalı yıldız James Rodriguez için Beşiktaş'ın randevu talep ettiği belirtildi.

James Rodriguez için şimdi de Beşiktaş iddiası!
21-03-2023 09:52
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de son dönemde oynadığı maçlarda aldığı galibiyetler ile üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başlayan Beşiktaş, transferde büyük oynuyor.

Transfer çalışmaları devam eden siyah-beyazlılarda bir yandan da transfer için çalışmalar sürerken, masaya komşudan sürpriz bir isim geldi. 

Fotomaç'ta yer alan haberde; siyah-beyazlı kurmayların, sezon başında Yunan ekibi Olympiakos'la 1 yıllık sözleşme imzalayan James Rodriguez için girişimde bulunacak.

21 MAÇTA 5 GOL ATTI

Kartal, oyuncuya teklif edilecek rakam için çalışma başlatırken James'in menajerlik şirketi Gestifute'den de randevu tarihi aldı.

Muhteşem yıldıza ne kadarlık bir ücret önerileceği bilinmezken, önümüzdeki süreçte netlik kazanması bekleniyor.

Piyasa değeri 9 milyon euro civarında olan James Rodriguez bu sezon Yunan ekibinde 21 karşılaşmada 5 gol attı. 31 yaşındaki oyuncu kanatlarda da görev yapabiliyor.



SON 3 YILDA 3 TAKIM DEĞİŞTİRDİ

James Rodriguez kariyerinin son 3 yılını da farklı takımlarda geçirdi. Yıldız oyuncu 2020-21'de Real'den Everton'a geçti.

Ertesi sezon (2021-22) 8 milyon euro'ya Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer oldu. Bu sezonun başında da bedelsiz olarak Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Kolombiyalı yıldız futbolcunun ismi daha önce sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gıdalar Farklı Isılarda Neden Farklı Tatlara Sahiptir?
Gıdalar Farklı Isılarda Neden Farklı Tatlara Sahiptir?

Kızartma tenceresinden yeni çıkmış bir patates ile tabakta birkaç saat beklemiş patates kızartması arasındaki tat farkı ne kadar fazla değil mi? Hatta yalnızca patates kızartması için değil çoğu yiyecek ve içecekte bu farklılık söz konusu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu