USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kimdir, nereli? Fatma Kaplan Hürriyet hangi partiden?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gündem oldu. Peki, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kimdir, nereli? Fatma Kaplan Hürriyet hangi partiden?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kimdir, nereli? Fatma Kaplan Hürriyet hangi partiden?
13-03-2023 10:52
Google News

İzmit ÖZETİ| Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesinde kurulacak çadır yaşam alanındaki çalışmaları incelemek üzere, deprem bölgesine gitti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

FATMA KAPLAN HÜRRİYET KİMDİR?

Fatma Kaplan Hürriyet, 20 Mart 1982'de Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde doğdu. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hürriyet 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Kocaeli milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. 25. dönem meclis çalışmalarında TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda yer aldı. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerinde CHP tarafından birinci sıradan Kocaeli milletvekili adayı gösterildi ve seçildi. 26. dönem meclis çalışmalarında TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi seçildi. Ayrıca Anayasa Komisyonunda yer aldı.

24 Haziran seçimleri öncesinde 14 CHP'li milletvekili ile mecliste grup kurabilmesi için İYİ Parti'ye geçti. 10 Mayıs 2018'de yapılan açıklamayla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü. 2018 Türkiye genel seçimlerinde Kocaeli birinci sıradan aday gösterilen Hürriyet, üçüncü dönemde de TBMM'ye girdi. 27. dönemde de 26. dönemde olduğu gibi TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi olarak seçildi.

FATMA KAPLAN HÜRRİYET HANGI PARTİDEN?

Fatma Kaplan Hürriyet, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olarak İzmit Belediye Başkanı seçildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpeklerin Esnemesinin Sebebi Nedir?
Köpeklerin Esnemesinin Sebebi Nedir?

Köpeklerin neden sık sık esnediğini hiç merak ettiniz mi? Yorgunluk ve uyku hâli, onların esnemesine elbette katkıda bulunabilir ancak bu davranışın arkasında birçok sebep var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu