USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir Valiliği'nden deniz ulaşımına miting ayarı!

İZDENİZ, İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında Alsancak İskelesi'nin Cumartesi ve Pazartesi günleri 08:00 - 20:00 saatleri arasında kapalı olacağını bildirdi.

İzmir Valiliği'nden deniz ulaşımına miting ayarı!
28-04-2023 18:07
Google News

İzmir ÖZETİ| Valiliği, cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ve 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi nedeniyle Alsancak iskelesinin kapalı olacağını duyurdu.

İZDENİZ'den yapılan açıklamada İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında seferlerin Pasaport iskelesinden devam edeceği belirtildi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

''29 Nisan Cumartesi ve 01 Mayıs Pazartesi, İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında, ALSANCAK İskelesi 08.00 — 20.00 saatleri  arasında kapalı olacaktır.  Belirlenen saatler arasındaki seferlere PASAPORT İskelesi'nden devam edilecektir. Belirtilen tarihlerde, alınan ve alınabilecek olan emniyet tedbirleri nedeniyle yaşanabilecek gecikme/iptal gibi olumsuzlukların minimum seviyede kalmasının sağlanması amacıyla gerekli tüm düzenlemeler planlanmıştır. ''


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla Cybertruck'a
Tesla Cybertruck'a "Gözetimli Tam Otonom Sürüş" Özelliği

Tesla'nın bu ayın sonunda geleceğini söylediği otonom sürüş özelliği Cybertruck'lara geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu