USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir'deki patlamayla ilgili belediye skandalı: Lokanta 11 aydır ruhsatsızmış!

İzmir'de 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı tüp patlamasının yaşandığı lokantanın 11 aydır ruhsatsız olduğu gerçeği ortaya çıktı. Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü faciasıyla ilgili de benzer ihmallerin olduğu ortaya çıkmıştı.

İzmir'deki patlamayla ilgili belediye skandalı: Lokanta 11 aydır ruhsatsızmış!
02-07-2024 18:08
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Lokantadaki patlama sonrası ortaya çıkan 'ruhsat' skandalıyla ilgili valilikten ziyade konuya sahip çıkması gereken İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinden henüz daha ne yazılı ne de sözlü bir açıklama gelmedi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı tüp patlamasına ilişkin lokanta sahibi ile tüpü değiştiren kişi tutuklandı.


ŞOKE EDEN GERÇEK: LOKANTA 11 AYDIR RUHSATSIZMIŞ

Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde, bir lokantada meydana gelen sanayi tipi tüp patlaması 5 kişinin ölümüne, 63 kişinin de yaralanmasına yol açmıştı.


20 dükkan, 11 bina, 11 aracın zarar gördüğü büyük patlamaya ilişkin yeni bilgilerde ortaya çıktı.
 



Yapılan incelemeler sonucunda, patlamanın yaşandığı lokantanın 11 aydır ruhsatsız olduğu tespit edildi. İş yerinin bu şekilde 11 aydır faaliyet yürüttüğü öğrenildi.


'RUHSAT' SKANDALINA İLİŞKİN SORUMLU BELEDİYELERDEN HALA AÇIKLAMA YAPILMADI


5 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası ortaya çıkan ruhsat skandalıyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinden henüz hiçbir açıklama yapılmaması dikkat çekti.