USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir'de 'naylon fatura' operasyonu: 3 kişi yakalandı

İzmir'de vergi kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe serbest bırakıldı.

İzmir'de 'naylon fatura' operasyonu: 3 kişi yakalandı
18-06-2024 15:52
Google News

İzmir'de ÖZETİ| Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte faaliyet gösteren şirket yetkilileri ve bağlantılı olduğu kişiler aracılığıyla sahte fatura düzenleyerek vergi kaçırdıkları ve bu yolla devleti zarara uğrattıkları belirlenen 3 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Sahtecilik Suçları Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskın düzenledi.

OPERASYONDA 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 

Adreslerde yapılan aramalarda sahte 12 milyon 703 bin 425 lira tutarında 728 fatura, farklı şirketlere ait 12 kaşe, 367 bin 500 lira bedelli 23 senet, pos makinesi, 9 sevk irsaliyesi, muhtelif not kağıtları ve dokümanlar, 5 cep telefonu, 2 dizüstü, 2 sabit disk ile 1 taşınabilir bellek ele geçirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe serbest bırakıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu