USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İzlanda basını duyurdu: Türkiye maçı ertelenebilir!

Tüm Spor - İzlanda'daki hava koşullarıyla sebebiyle Uluslar Ligi'nde oynanacak olan İzlanda-Türkiye maçının ertelenme ihtimali bulunuyor. Reykjavik'de maç saatinde don yaşanacağı düşünülerek karşılaşmanın ertelenmesi gündemde.

İzlanda basını duyurdu: Türkiye maçı ertelenebilir!
14-10-2024 15:23
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bu akşam 21.45'te oynanacak İzlanda - Türkiye maçının ertelenme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Ülkenin önde gelen haber sitelerinden Visir'deki haber 'Don belirsizliğe neden oluyor ve Türklerle maç ertelenebilir' başlığıyla yayınlandı. İzlanda'da donun etkisini göstermeye başladığı, bu durumun saha üzerinde kötü bir etki yaratabileceği ve bu yüzden milli maçın ertelenme ihtimalinin bulunduğu bildirildi.

Laugardalsvöllur Stadı'nın ısıtmalı bir zemini olmadığı, geride kalan gecede çok fazla don olursa maç sırasında kullanılamaz hale gelebileceğine dikkat çekildi. UEFA yetkilisinin dün İzlanda Futbol Federasyonu yöneticileri ve saha personelinin de hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiği, erteleme konusunda herhangi bir karar verilmediği aktarıldı.

Bunun yerine bugün bir kez daha sahanın yeniden inceleneceği, konuyla ilişkin nihai karar yetkisinin UEFA'ya ait olacağı vurgulandı. Erteleme kararı alınması durumunda, uluslararası pencerenin salı akşamına kadar açık olduğundan, maçın o gün öğleden sonraya ertelenmesi için imkan bulunduğuna dikkat çekildi.

Gece maçın oynanacağı saatteyse hava sıcaklığının 1 derece dolaylarında olması bekleniyor. İzlanda Meteoroloji Ofisi'nin sayfasındaki bilgilere göre hava bulutlu görünürken, yağış beklenmiyor.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bu akşam 21.45'te oynanacak İzlanda - Türkiye maçının ertelenme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Maçın oynanacağı saatte Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda don yaşanma durumu olduğu aktarılırken İzlandalı yetkililerin konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu da bilgilendirdiği aktarıldı. Karşılaşmanın ertelenme ihtimali değerlendirilirken konu kısa süre içinde netlik kazanacak.

ULUSLAR LİGİ'NDEKİ 4. MAÇ

Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekip, üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yendi.

Gruba sahasında 2-0'lık Karadağ galibiyetiyle başlayan İzlanda ise ikinci maçında Türkiye'ye 3-1 yenildi ve son mücadelesinde sahasında Galler ile 2-2 berabere kaldı.

Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, 7 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2'nci, 4 puanlı İzlanda 3'üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu