USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bakan Karaismailoğlu için çirkin iddia

İYİ Partili Lütfü Türkkan Bartın çevreyolu ihalesinin Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun dayısına verildiği iddiasında bulundu. Türkkan'a yanıt Bakan Karaismailoğlu'nun avukatından geldi: Yalan twiti silmezseniz dava açacağız.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Bakan Karaismailoğlu için çirkin iddia
20-12-2022 21:09
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan "Sonucunu sakladıkları, Bartın çevreyolu ihalesini kazanan Muzaffer Hacımustfaoğlu’nun, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun dayısı olduğu ortaya çıktı. Bu kokuşmuş, bu çürümüş zihniyeti göndereceğiz. Haramilerin ve hırsızların iktidarına son vereceğiz. Hesap soracağız." paylaşımında bulundu.

"TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ"

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun avukatı Ömer Faruk Karagüzel Türkkan'a verdiği yanıtta "Sayın Bakanımızın ne dayısı ne de bir yakını bahsi geçen ihaleyi almadığı gibi ihaleye de girmemiştir. Yalan twiti silmediğiniz takdirde iftiracılığınızı tescillemek üzere hakkınızda tazminat davası açacağımızı ihtar ederiz." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu