USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İYİ Parti'den Can Ataklı'ya sert tepki! 'Ağzını 'mal'a ile sıvasan yine naf

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Can Ataklı, HDP ile birlikte görünmemeye çalışan İYİ Partililere küfretmişti. İYİ Parti'den Ataklı'ya çok sert bir yanıt geldi. Ümit Dikbayır, "Ağzını 'mal'a ile sıvasan yine nafile" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den Can Ataklı'ya sert tepki! 'Ağzını 'mal'a ile sıvasan yine naf
28-09-2022 22:13
Google News

Can ÖZETİ| Ataklı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere alenen küfretti.

HDP'nin geçtiğimiz yılın eylül ayında açıkladığı beyannamede orta yolun bulunabileceğini belirten Ataklı, "E hadi *** git o zaman Tayyip Erdoğan'a ver" ifadelerini kullandı.

Ataklı'nın sözlerine İYİ Parti'den yanıt gecikmedi.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ağır ifadeler kullandı.

Bu bazı kendini bilmez, gazetecimsi edepsizlerin ağzını "mal"a ile sıvasan yine nafile.

"Bu ülkede Erdoğan ile yan yana gelecek en son insan benim." diyen Sayın @meral_aksener, hain terör örgütü pkk ile bağı olanlarla da aynı masaya oturmaz.

Nokta!

— Ümit Dikbayır (@UmitDikbayir) September 28, 2022

"AĞZINI MALA İLE SIVASAN NAFİLE"

"Bu bazı kendini bilmez, gazetecimsi edepsizlerin ağzını 'mal'a ile sıvasan yine nafile." diyen Dikbayır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"'Bu ülkede Erdoğan ile yan yana gelecek en son insan benim.' diyen Sayın Meral Akşener, hain terör örgütü PKK ile bağı olanlarla da aynı masaya oturmaz. Nokta!"

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu